Tuingasten

De wondere wereld van de vijver

   mei 18

Hoe groot is een vuurkorf?

Als je op deze pagina bent uitgekomen, ben je waarschijnlijk op zoek naar een vuurkorf die goed in je tuin past. Laten we je feliciteren: het is eigenlijk altijd zo dat een vuurkorf wel in je tuin past. Deze producten zijn zo ontworpen dat ze zelfs bij weinig ruimte nog veel sfeer en uitstraling geven. Natuurlijk is er altijd een minimum aan oppervlakte voor nodig – je wilt immers niet ín het vuur zitten – maar aan een klein tuintje heb je doorgaans genoeg.

De afmetingen van vuurkorven

Wel is er wat verschil tussen de diverse vuurkorven qua grootte. Je hebt bijvoorbeeld vuurkorven met het formaat van een emmer, maar ook als je het groter aan wilt pakken kom je aan je trekken. Sommige vuurkorven (zoals de traditionele) zijn namelijk specifiek ontworpen zodat er veel mensen omheen kunnen zitten. Daarnaast zijn vuurkorven verkrijgbaar in een vierkante uitvoering, maar ook natuurlijk in het rond. De minder gebruikelijke uitvoeringen hebben een iets hoger prijskaartje, maar over het algemeen zijn vuurkorven bijzonder goed betaalbaar.

Groot genoeg om op te barbecueën

Wist je dat je op een vuurkorf prima kunt barbecueën? Je hebt helemaal geen dure barbecue nodig; leg een rooster op je vuurkorf en je kunt er al heerlijk vlees op bereiden. Het voordeel ten opzichte van een barbecue is dat je het bovendien als kampvuur kunt gebruiken. Je gaat natuurlijk niet om een barbecue heen zitten voor de warmte. Met een vuurkorf kan het dus allebei, en dat voor een doorgaans lagere prijs dan die van een barbecue.

Je eigen vuurkorf aanschaffen

Als jij ook overtuigd bent van de voordelen van een vuurkorf is het tijd om er eentje aan te schaffen. Daarvoor hoef je tegenwoordig niet per meer naar een winkel. Op een webshop kun je namelijk heel simpel door het assortiment bladeren en gemakkelijk en snel het product bestellen. Doordat er diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbar zijn is er voor iedereen wel een mooi exemplaar verkrijgbaar. Vergeet trouwens niet een barbecuerooster toe te voegen om er optimaal van te genieten. Wij voorspellen dat je zomeravonden gaat beleven als nooit te voren.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.