Tuingasten

De wondere wereld van de vijver

   apr 08

Hallo buitenleven; welkom buitendieren

462173409Het creëren van natuur

Een tuin inrichten die vriendelijkheid uitstraalt is één ding. Er bestaan vast en zeker bepaalde planten of boompjes die u aanspreken qua geur of kleur. Of wat dacht u van een groep wildbloemen bij elkaar? Een aantal verschillende kleuren fleurt uw hele tuin al op. Bovendien is dit in een kleine tuin al te creëren.

Bepaalde bloemen trekken vlinders aan en andere insecten zoals libellen. Een vijverbak doet ook al wonderen, deze kunt u al in een klein formaat kopen. Met een beetje vijveraarde en enkele waterplantjes die niet teveel woekeren kunt u de natuur geheel zijn eigen gang laten gaan.

Welke meubelen

Wat is er mooier dan een zitplek te creëren met uitzicht op de dieren die vanuit de natuur uw tuin bezoeken? Voor uw hond kiest u een heerlijk loungekussen, dat u overal in de tuin kunt neerleggen. Voor hem is er altijd wel een plekje in de zon, een andere keer legt u het kussen in zijn schaduwtent.

Kiest u voor Wicker meubels van Garden Impressions, dan kiest u voor kwaliteit. Belangrijk is dat u gaat voor krasbestendige meubels voor in de tuin. Vooral gezien de gecreëerde zitplekken tussen alle verschillende beplanting; het is mooi meegenomen wanneer u niet al te snel over moet gaan tot vernieuwing van de tuinset!

Opgeruimd

Praktisch om van tevoren te bedenken is de manier van opbergen van uw tuinkussens. Heeft u de tuinmeubels zo geplaatst dat de kussens in principe altijd droog blijven? Vooral wanneer het dagen achter elkaar droog weer is, kunt u het er wel op wagen om niet te hoeven opruimen. Omhoog zetten van de kussens is overigens geen overbodige afronding van de dag.

Vocht doet uw meubels geen goed, dus houd u dit altijd in de gaten. Wanneer u toch voldoende ruimte heeft om de zitkussens op te ruimen, maak hier dan gebruik van. Zo hoeft u niet spoedig over te gaan tot vervanging. En stel dat dit op een dag wel weer zo is; wat is er dan leuker om alles weer in dezelfde kleuren te doen, mogelijk aangepast op de veranderde kleuren in uw beplanting?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.